Bestellen

Ik merk dat er echt een duidelijke lijn en opbouw in de hoofdstukken zit en dat ik (maar ook de lln!) de begrippen heel goed en makkelijk op actuele voorbeelden en thema’s kan toepassen. Doordat veel begrippen iedere keer terugkomen, merk ik ook dat leerlingen bepaalde begrippen veel beter onthouden. (Mariëtte van Hanswijk, Oranje Nassau College)

Proefexemplaar aanvragen?
De proefexemplaren (beoordelingsexemplaren) voor maatschappijwetenschappen komen na de docentendag van 17 februari beschikbaar. U kunt een beoordelingsexemplaar van de maatschappijleer methoden aanvragen door onze webshop te gebruiken. U komt dan in de webshop van onze uitgeverij terecht. U hoeft niet in te loggen. Vul wel de adresgegevens van school in, niet uw privé-gegevens.

Toetsenbank en docentenhandleiding?
Wilt u een abonnement op onze toetsenbank en community? Bestel deze dan eenvoudig via de webshop. Op de community vindt u ook de docentenhandleiding, powerpoints, toetsen, pta’s etcetera.

Zoekt u fondsinformatie (boekenlijst)?
Voor een overzicht van al onze producten en diensten, hebben we alles netjes in een catalogus op een rij gezet, inclusief ISBN nummers. Voor maatschappijwetenschappen is er een overzichtelijke lijst.

Boekenleverancier of boekhandel?
Als boekencoördinator, als boekhandel of als boekenleverancier, kunt u een inlogcode aanvragen via onze webshop. Neem eerst contact op met Seneca, s.v.p. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u vragen over één van onze producten? Bel of mail gerust, wij staan u graag te woord!