Wie wij zijn

Het team van Seneca is sinds 2016 flink gegroeid en veranderd. Waar voorheen drie auteurs letterlijk aan de keukentafel de methode ontwikkelden is er nu een grote groep betrokken bij het complete proces van het uitgeven van educatief materiaal. Wij zien er naar uit u te ontmoeten tijdens een van de vele momenten dat we te vinden zijn op lerarenopleidingen, docentendagen en regio-bijeenkomsten.

Het Seneca team is een netwerk

Oprichters Lennart Schra en Marco Veldman vroegen in 2007 Ton Olgers om mee te schrijven en vanaf 2016 heeft ook Huub Philippens mee ontwikkeld aan het lesmateriaal voor de methode maatschappijwetenschappen. Vanaf de zomer van 2016 zijn er veel meer mensen die meewerken aan alle projecten van Seneca: collega’s, oud-collega’s, oud-leerlingen, vakdidactici en verschillende experts waar we een beroep op mochten doen. Allemaal hartelijk dank! Seneca is geen organisatie, maar een netwerk van en voor docenten.

Samenwerking

DebatUnie

Seneca werkt graag samen om collectieve acties tot stand te brengen. Zo hebben we loyaal en met passie ons ingezet tijdens de Pilot Maatschappijwetenschappen onder leiding van SLO. We werken ook graag samen met de DebatUnie. Naast contacten met vakdidactici/opleiders en de vakvereniging, voeren we gesprekken met andere uitgeverijen om de mogelijkheid tot samenwerking te onderzoeken. Alles om de kwaliteit van onze mooie schoolvakken te bevorderen.