AR

Augmented reality potentieel interessant voor het onderwijs?

De AR app van Seneca is ter ziele maar de oplossing is er ook al. Zoals u wellicht weet zijn ICT bedrijven geneigd om de wereld te beloven aan overheid en consument maar leveren ze vaak maar minimaal en werkt niet alles naar behoren. Zo ook na de laatste update van iOS en Android. De app werkt alleen als we bereid zijn extreem hoge bedragen neer te tellen zonder dat er iets verbeterd.

Daarom heeft het Seneca team een eigen oplossing bedacht: leerlingen kunnen naar de special AR website die ze op hun smart phone, computer of wel device dan ook kunnen benaderen:

Voortaan komen in de lesboeken verwijzingen naar een gratis Online Portal waar leerlingen achtergrondinformatie en diagnostische toetsen of filmpjes kunnen vinden. Veel flexibeler en minder afhankelijk van de ICT-jongens.


En AR dan?

We zullen VR en AR blijven volgen en er ook mee experimenteren maar wachten totdat er kinderziektes uit zijn en het ‘proven technology’ is dat aansluit op onze onderwijsvisie. Wilt u hierin mee helpen denken en ontwikkelen? Neem dan contact met ons op.