iBook


Veel scholen zijn op zoek naar mogelijkheden om te differentiëren. Hoe persoonlijker, hoe beter. Seneca heeft iBooks ontwikkeld die docenten in staat stellen om adaptief en gepersonaliseerd onderwijs te geven. De iBooks zijn daarmee niet alleen interessant voor de leerling, maar ook voor de docent! 

De voordelen op een rij
Seneca biedt voor het vmbo een volwaardig iBook: een echt interactief boek voor de iPad. Geen PDF, geen aangepast werkboek, maar een complete methode die de mogelijkheden van de iPad ten volle benut. Het gaat dus om het lesboek inclusief opdrachten.

Zelf ervaren?
U kunt een voorbeeld van enkele hoofdstukken van de vmbo editie downloaden en op uw iPad of iPhone (of Mac of iPod) testen.

N.B.: Nadat op ‘Open in iBooks’ getapt is, duurt het ruim een minuut voordat het Seneca iBook is geinstalleerd. Ogenschijnlijk gebeurt er dan niets, maar op de achtergrond is uw iPad hard aan het werk. Dit is eenmalig, daarna wordt de Seneca iBook in de bibliotheek van iBooks getoond.

Een persoonlijk iBook
Seneca kan de iBooks voor uw school op maat maken. U kunt bijvoorbeeld een opdracht over een lokaal maatschappelijk probleem in het iBook laten verwerken. Het is ook mogelijk een volledig iBook voor uw eigen school te laten maken.

Bestellen
Om gebruik te kunnen maken van het iBook dient u een licentie per leerling per jaar af te sluiten. Neem hiervoor contact op met Seneca of bestel het iBook vmbo meteen.

Verken de Tweede Kamer m.b.v. het iBook.