Introductielessen

19 augustus 2022

Introductielessen van het Seneca Servicehuis

In de komende weken zullen duizenden leerlingen voor het eerst kennismaken met de vakken maatschappijleer, maatschappijkunde en maatschappijwetenschappen. Het Seneca Servicehuis maakte voor u kant-en-klare introductielessen om te gebruiken in de eerste schoolweek. De lessen bevatten opdrachtjes afgewisseld met uitleg over de inhoud van het vak. Een fijne basis om mee te starten! U vindt de lessen (aangeboden als Powerpoint en als LessonUp) op de websites van onze vakken https://senecaburgerschap.nl van het Servicehuis. 

Gedurende het schooljaar zal het Servicehuis steeds lessen, toetsen, opdrachten en andere materialen blijven ontwikkelen. Wilt u op de hoogte blijven? Abonneert u zich dan op onze nieuwsbrief https://senecaburgerschap.us6.listmanage.com/subscribeu=ce149649cad300efb1ae06269&id=bcc3b857a
Heeft u vragen over bijvoorbeeld de (eerste) lessen, uw PTA, praktische opdrachten? Neem contact met ons op via servicehuis@senecaburgerschap.nl. We denken graag met u mee!  Veel succes en plezier gewenst met de start van schooljaar 2022-2023! 

Team Seneca Servicehuis