Nieuwe boeken MAW bijna gedrukt

2 juni 2018

We krijgen – ondanks corrigeren van examens – vragen wanneer de delen 2 van maatschappijwetenschappen klaar zijn en of ze toegezonden kunnen worden. In de vandaag verstuurde MW-nieuwsflits staat hoe u een gratis exemplaar kunt ontvangen. Eind juni worden de boeken geleverd aan de boekenleveranciers (Van Dijk, Iddink, Osinga, Lisette Werter) en ook naar de docenten die dit hebben aangevraagd via de link in de MW-nieuwsflits. De status en planning is als volgt:

  • MW havo lesboek deel 2: opgemaakt. Wordt nog eenmaal gecontroleerd. Deze bestaat uit vier hoofdstukken: h.11 Politiek, h.12 Samenlevingsvormen (Vorming), h.13 Maatschappelijke Verschillen (Verhouding), h.14 Veiligheid (Binding).
  • MW havo opdrachtenboek deel 2: wordt over een week opgemaakt. We zijn druk bezig met het afronden van in totaal zo’n 100 gevarieerde opdrachten. Deze opdrachten zijn gevarieerder dan deel 1 en nog meer gericht op het eindexamen. Er komen in het nieuwe schooljaar ook enkele actuele oefenopgaven. En uiteraard maken we voor u nog een selectie van de pilot examenopgaven die nuttig zijn als voorbereiding op het CSE van 2019.
  • MW vwo opdrachtenboek deel 2: wordt deze week opgemaakt.

Hierbij enkele voorbeeldpagina’s uit het havo lesboek deel 2:

 

 

En ook enkele pagina’s van het vwo opdrachtenboek: