Nieuwe editie Seneca maatschappijleer havo

7 maart 2017

Geïnspireerd door het succes van maatschappijwetenschappen, heeft Seneca besloten om in januari 2018 de nieuwe methode maatschappijleer voor de havo te presenteren. Dankzij de ervaringen die nu worden opgedaan, zal het boek niet alleen eenzelfde frisse uitstraling krijgen als het voorbeeld hieronder, maar wordt de lesstof kernachtiger verwoord en speciaal voor havoleerlingen herschreven.

Maar ik wil in 2017/18 al met Seneca maatschappijleer werken…
Dat kan. Als u de nieuwe methode een half jaar ‘te laat’ vindt, zijn er praktische mogelijkheden om toch met Seneca te werken. Neem contact met ons op. Of laat uw boekencoördinator contact met ons opnemen.

En het vwo boek?
De nieuwe herziene druk zal in januari 2019 het licht zien. Ook hier geldt: als u wensen heeft die praktisch in te passen zijn binnen onze grenzen, neem dan s.v.p. contact op.

Meer nieuws
Ondertussen ligt het havo maatschappijwetenschappen lesboek bij de correctoren. Dit lesboek zal over vijf weken gedrukt zijn en wordt dan verstuurd naar docenten die dit hebben besteld via de webshop. Hieronder een screen shot van het boek. Ook het havo maatschappijleer boek krijgt dezelfde aantrekkelijke vormgeving.

Voorbeeld van paragraaf 5.2 havo maatschappijwetenschappen. De nieuwe maatschappijLEER methode krijgt eenzelfde frisse en uitnodigende uitstraling.

Voorbeeld van paragraaf 5.2 havo maatschappijwetenschappen. De nieuwe maatschappijLEER methode krijgt eenzelfde frisse en uitnodigende uitstraling.