Op scholingsmiddag uitdelen eerste opdrachtenboeken

26 juni 2017

De opdrachtenboeken zijn gedrukt en worden deze week nageleverd aan docenten die via de webshop hadden besteld. Daarmee is iedereen die Seneca gebruikt klaar voor schooljaar 2017/18. Op de scholingsmiddag in Zwolle van 27 juni 2017 worden de eerste exemplaren uitgedeeld. Als u deelnemer bent kunt u meteen praktisch aan de slag. Als u alsnog last minute wilt inschrijven, neem dan snel contact op met Seneca door vandaag nog een mail te schrijven. Met 45 deelnemers is er nog maar beperkt ruimte. In hoeverre het mogelijk is na de zomervakantie scholingsmiddagen te organiseren is nog niet duidelijk. We houden u via nieuwsbrief, website en social media op de hoogte.

Weet u niet zeker of u de opdrachtenboeken zult ontvangen als nalevering? U heeft bij de bestelling via de webshop een ontvangstbewijs ontvangen in uw mail. Wellicht in de spam box. Of u wacht even deze week af. Donderdag zullen de in totaal 400 boeken zijn geleverd met PostNL.

Bestellen? Dat kan via de webshop. Svp niet mailen met verzoeken tot toesturen. Een logistiek bedrijf neemt het bestellingsproces over. Ook Seneca gaat door moderniseringsprocessen heen: institutionalisering, rationalisering.