Storing byod en webshop

14 september 2017

Update 14 sep, 11:11u: De storing bij onze hosting provider lijkt bijna te zijn verholpen. Niettemin zijn we op zoek naar permanente andere oplossingen. Dank voor uw geduld.

Helaas heeft onze hosting provider (AS Hosting) een technisch probleem waardoor zowel onze webshop als de digitale methode (BYOD) niet bereikbaar zijn. Dit vinden we bijzonder storend omdat daardoor uw lessen verstoord kunnen worden. Onze excuses hiervoor. We hebben begrepen dat de server deze ochtend weer beschikbaar zal zijn maar gaan ook op zoek naar andere – eigen – oplossingen. Een nadeel van rationalisering is de afhankelijkheid van techniek. De syllabus MW verhaalt het al.

De leerlingen die gebruik maken van een iBook hebben geen last van de storing. BYOD is altijd meer kwetsbaar dan één gekozen device.

In de media en via onze contacten begrijpen we dat er ook problemen zijn met de levering van m.n. digitaal materiaal via Van Dijk Educatie. De oorzaak is o.a. gelegen in de late bestellingen die nog in augustus en september binnen kwamen en het tekort aan uitzendkrachten bij Van Dijk.