NIEUW! Seneca maatschappijwetenschappen Module Pedagogiek 9789492716545

12,49

Een moduleboekje over de vervolgopleiding pedagogiek. Het is zelfstandig te bestuderen maar is ook geschikt als verbreding van het vak maatschappijwetenschappen. Geschikt voor oriëntatie op een studie pedagogiek.

Auteurs: José Baars, Geanne Geurts en Suzan Wietsma

Artikelnummer: SEN6005 Categorieën: ,

Beschrijving

Wat is er handiger dan je te oriënteren op een toekomstige studie én je tegelijkertijd goed voor te bereiden op je centraal schriftelijke examen maatschappijwetenschappen? Seneca biedt die mogelijkheid met een serie boekjes waarin je de vakgebieden pedagogiek, bestuurskunde, antropologie, krijgswetenschappen en recht verkent. Overigens, als je geen examen maatschappijwetenschappen gaat doen geeft dit boekje je ook zicht op één van deze vakgebieden.

Wil jij weten ‘wat je kunt’ met een opleiding of studie pedagogiek (hbo of universitair)?
Of heb je in je eindexamenpakket havo of vwo maatschappijwetenschappen en lijkt de context van pedagogische vraagstukken je vooral interessant? Mooi! In dit boekje kun je kennismaken met pedagogiek, een vak dat je aandacht trekt, maar niet in het voortgezet onderwijs wordt gegeven. En als je (school)examens maatschappijwetenschappen doet, kun je je daarop voorbereiden door je kennis van hoofd- en kernconcepten toe te passen op een pedagogische context.

Andere suggesties…